mario casas

Quirós, Casas i Marín, durant un moment del rodatge. Foto: Twitter (@nuriamarinlh)

L’actor Mario Casas està rodant una pel·lícula al barri de Sant Josep. Es tracta de la seva primera peça com a director, i porta el nom de Mi soledad tiene alas, a través de la qual vol fer un homenatge al cinema quinqui dels anys 80.

Amb tot, aquesta tarda els veïns del barri s’han sorprès en trobar-se un set cinematogràfic al carrer Enric Prat de la Riba, cantonada amb Rodés. De fet, l’alcaldessa, Núria Marín, i el regidor de Cultura, David Quirós, no han perdut l’ocasió de visitar el muntatge i fer-se una fotografia amb Casas, que no és la primera vegada que visita l’àrea metropolitana per fer cinema. Sense anar més lluny, a principis d’any se’l va veure a Gavà protagonitzant una pel·lícula de ciència-ficció, un spin-off de A ciegas, un film apocalíptic de Netflix que també comptarà amb escenes filmades a Barcelona.

Pel que fa a la pel·lícula que Casas enregistra aquests dies a l’Hospitalet, va sorgir en col·laboració amb la guionista belga Deborah François durant el confinament, i narra la història d’un grup de joves que viuen a la perifèria de la capital catalana i que es dedica a robar joieries. L’artista ha reconegut que, en part, la pel·lícula està basada en la seva infantesa a Esparreguera i Martorell. La peça està protagonitzada pel seu germà, Óscar Casas, a més de Candela González i Farid Bechara.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram