ajuntament Marín

Nou arxivament al cas Consell Esportiu. Foto: Arxiu

La jutgessa que investiga les suposades irregularitats al Consell Esportiu ha arxivat la causa contra la interventora de l’Ajuntament, segons avança El Nacional. D’aquesta manera, la jutgessa no veu cap indici de comissió de delicte per part de la interventora en relació amb les subvencions de l’ens esportiu.

Es tracta d’un nou arxivament d’una causa pel cas Consell Esportiu, després que el juliol el jutjat decretés que l’alcaldessa, Núria Marín, que estava sent investigada, tampoc havia comès cap irregularitat. Marín estava sent investigada per un presumpte delicte d’omissió del deure de denunciar irregularitats comptables.

La situació d’Alcázar i Plaza

Per la seva banda, la fiscalia demana quatre anys de presó per a l’extinent d’alcaldia Cristian Alcázar, i per a l’exregidor Cristóbal Plaza, per un delicte d’estafa i un altre contra la seguretat social, en el marc de la investigació del cas Consell Esportiu.

A l’escrit d’acusació s’assenyala que Alcázar i Plaza s’haurien posat d’acord perquè el segon obtingués “un indegut benefici econòmic”. El fiscal exposa que Alcázar va argumentar l’acomiadament de Plaza basant-se en un descens dels ingressos del Consell Esportiu que mai no hauria tingut lloc, atès que al tancament d’aquell exercici l’entitat –que no té ànim de lucre– va registrar un saldo positiu de 598 euros i tenia una previsió positiva de cara al 2017 de 217 euros.

Marín defensa al Parlament haver actuat de manera “èticament impecable” en el cas Consell Esportiu
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram