Corbacho

Corbacho també va ser president de la Diputació. Foto: Gerard Artigas/ACN

Celestino Corbacho, exalcalde de l’Hospitalet i exministre de Treball, i actualment regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, ha anunciat que abandona la política activa. Corbacho ha agraït aquests últims anys fent política municipal amb Cs a Barcelona com a independent, i ha destacat que la decisió de jubilar-se de la política és fruit d’una promesa que li va fer a la seva dona.

El seu lloc a l’Ajuntament de Barcelona quedarà ocupat per Noemí Martín, l’actual consellera de Cs al districte de Nou Barris i que va ser la número vuit a la llista que liderava l’exprimer ministre francès, Manuel Valls.

Tot i que l’exbatlle ha assegurat que no formarà part de cap més sigla, no ha descartat sumar-se a algun moviment sense ànim de lucre. De fet, és membre de la junta de l’entitat Foment de la Informació Crítica de l’Hospitalet (FIC LH), amb la qual va participar dijous passat en un debat entre els portaveus d’ERC, Antoni Garcia, i de Cs, Miguel García, sobre política municipal. En aquesta trobada telemàtica, Corbacho va esperonar els dos principals líders de l’oposició per “atiar el canvi” per aconseguir l’alcaldia. Ho va fer en una intervenció molt dura contra l’actual alcaldessa, Núria Marín, a la qual va acusar de “dèficit de gestió” i de no tenir projecte per a la ciutat.

Una Marín que és presidenta de la Diputació de Barcelona, càrrec que també va arribar a ocupar Corbacho entre el 2004 i el 2008.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram