Vehicles dels Mossos d’Esquadra que participen en l’operatiu antidroga als Blocs Florida de l’Hospitalet. Foto: Miquel Codolar/ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones en l’operatiu antidroga que han posat en marxa aquest matí a l’Hospitalet. Els agents han entrat en vuit domicilis de la zona dels Blocs Florida. També han comissat 1.350 plantes de marihuana repartides en diferents plantacions clandestines instal·lades a l’interior dels habitatges.

A banda de les plantes, tècnics d’una companyia elèctrica acompanyaven a la policia catalana. Tal com detalla l’ACN, els professionals han detectat vuit connexions fraudulentes a la xarxa elèctrica. Segons expliquen des dels Mossos, el consum d’aquestes instal·lacions era el mateix que farien 60 llars.

La policia catalana manté la investigació oberta. Per això, no descarta que hi pugui haver més detinguts.

PRESÈNCIA DE L’HELICÒPTER
A més, també s’ha posat en marxa l’helicòpter dels Mossos, que ha sobrevolat el barri durant unes hores per garantir la seguretat dels agents que hi estaven treballant. Diversos veïns han sentit el soroll i se n’han fet ressò a les xarxes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram