El quiosc del carrer Josep Tarradellas, un dels que retirarà l’Ajuntament de l’Hospitalet. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha anunciat que les pròximes setmanes retirarà diversos quioscos de venda de premsa que fa temps que estan tancats. Es tracta de vuit espais que fa temps que havien cessat la seva activitat després que els titulars renunciessin a la concessió administrativa per treballar-hi.

El consistori ha explicat que un cop es retirin els quioscos, l’espai que quedi lliure es pavimentarà perquè les voreres siguin més àmplies i millori l’accessibilitat dels vianants. Amb la retirada d’aquests vuit quioscos, a l’Hospitalet només continuen oberts 29 punts de venda de premsa dels 75 que hi havia oberts a la ciutat fa només una dècada.

Els quioscos que es retiraran són el de l’avinguda Josep Tarradellas amb el carrer Riera de la Creu; el de l’avinguda del Carrilet amb el carrer Santiago de Compostel·la; el del passeig de Bellvitge entre els carrers Portugal i França; el del carrer Enric Prat de la Riba amb l’avinguda de la Fabregada; el del carrer Castelao, a l’encreuament del carrer Mestre Carbó; el de l’avinguda del Masnou amb el carrer de la Florida; el del carrer del Rei en Jaume en confluència amb la Riera del Canyet; i el del carrer de la Riera Blanca amb el carrer Congost.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram