Un dels passadissos de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Bellvitge, a l’Hospitalet. Foto: Laura Fíguls / ACN

L’Hospital de Bellvitge ha anunciat que prohibirà totalment l’entrada d’acompanyants i visites al centre a partir de demà, 22 d’octubre. Els responsables han pres aquesta decisió per “garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals”, tal com expliquen en un comunicat.

El centre reconeix que això suposa un impacte per als pacients, però ho fa tenint en compte “l’actual evolució de la pandèmia”. A l’Hospitalet, el risc continua sent molt alt i, des d’ahir, ha crescut més de cent punts i ja se situa a 760,75, amb més de 730 persones diagnosticades amb PCR durant l’última setmana.

Davant d’aquesta nova situació, l’hospital assegura que “reforçarà el protocol de canals alternatius d’informació” perquè els familiars i acompanyants puguin saber en tot moment com es troba el pacient i hi puguin mantenir el contacte tot i no poder entrar al recinte hospitalari. Un dels canals que més es faran servir serà la informació telefònica, com ja va passar durant la primera onada de la pandèmia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram