Ramblamap

Imatge del nou ‘Ramblamap’. Foto: Amics de la Rambla

L’Associació Amics de la Rambla ha anunciat que recupera el Ramblamap, un mapa amb informació sobre la Rambla dirigit a tothom qui vuglui aprofitar “els molts recursos culturals i d’oci que la Rambla i el seu entorn ofereix”, segons explica l’entitat.

El mapa el publica la marca de disseny barcelonina Totts, amb el suport d’Amics de la Rambla, i va tenir tretze edicions entre el 2014 i el 2018. Ara, l’associació de comerciants i cultural de Ciutat Vella ha volgut recuperar “l’atractiu format” afegint més informació i reduint-ne la publicitat. Amb aquests canvis, el nou Ramblamap és un producte dirigit a locals i visitants per igual. “Un mapa que vol apropar la Rambla i el seu entorn a tothom qui vulgui (re)descobrir-la”, explica l’associació.

Així, la 14a edició del mapa inclou informació sobre monuments i punts d’interès de la Rambla, sobre museus i exposicions i els espais culturals i d’oci que hi ha al seu voltant.

50.000 exemplars

D’altra banda, el Ramblamap també compta amb un mapa general de la ciutat amb informació sobre la xarxa de transports per planificar passejades per la ciutat.

Amb tot, per impulsar de nou el projecte, Amics de la Rambla va començar a distribuir 50.000 exemplars a finals de març. Una xifra que ha estat la primera tirada amb la qual han decidit reprendre la iniciativa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram