Participants Regata Cultural

Respresentants dels participants en la Regata Cultural. Foto: Ajuntament

El Tast a la Rambla d’enguany formarà part de la Regata Cultural, el programa d’activitats que acompanyarà la celebració de la Copa Amèrica de Vela, que se celebrarà a Barcelona.

Impulsat per l’Ajuntament, el programa inclou més de 200 activitats culturals, artístiques, esportives, gastronòmiques, científiques i d’oci, amb més de seixanta institucions i equipaments implicats. La iniciativa vol aprofitar l’embranzida de la prova esportiva per impulsar també l’activitat cultural de la ciutat. Entitats vinculades fortament a la Rambla, com Amics de la Rambla o el Gran Teatre del Liceu, hi participaran directament.

L’activitat més destacada en l’àmbit gastronòmic serà el Tast a la Rambla, del 6 al 9 de juny, organitzat per Amics de La Rambla i el grup GSR. Aquestes jornades culinàries presentaran una mostra gastronòmica internacional inspirada en els dotze països que competeixen a les regates de la Copa Amèrica. També cal fer esment de la Fira Mercat de Mercats, que tindrà lloc a la plaça de Catalunya del 18 al 20 d’octubre.

Paral·lelament, la Regata Cultural organitzarà la 38a Gran Trobada d’Havaneres Barcelona Cara al Mar, que tindrà lloc el 15 de juny al Port Vell. També oferirà altres activitats com dos concerts de Clàssica a la Platja, els dies 11 i 12 de juliol. El programa de la Regata Cultural s’anirà ampliant en els pròxims mesos amb més propostes.

La Copa Amèrica no ve sola: Barcelona impulsa una Regata Cultural amb més de 200 plans d’oci
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram