Foto de família de les entitats que han participat en la presentació de la Regata Cultural. Foto: Amics de la Rambla

El Tast a la Rambla d’enguany formarà part de la Regata Cultural, el programa d’activitats que acompanyarà la celebració de la Louis Vuitton 37th America’s Cup. Impulsat per l’Ajuntament, el programa inclou més de 200 activitats culturals, artístiques, esportives, gastronòmiques, de ciència i d’oci de més de seixanta institucions i equipaments i vol aprofitar l’embranzida de la prova esportiva per impulsar també l’activitat cultural de la ciutat. Entitats vinculades fortament a la Rambla com Amics de la Rambla  o el Gran Teatre del Liceu hi participaran molt activament.

L’activitat més destacada en l’àmbit gastronòmic serà precisament el Tast a la Rambla, del 6 al 9 de juny, organitzat per Amics de La Rambla i el  grup GSR, que aquest any incorporarà una mostra gastronòmica representativa dels dotze països presents a la Copa Amèrica. També cal fer esment de la Fira Mercat de Mercats, que tindrà lloc a la plaça de Catalunya del 18 al 20 d’octubre.

Música i activitats al Port Vell

El programa de la Regata Cultural és ben viu i s’anirà ampliant, però, de moment, podem destacar, activitats la 38a Gran Trobada d’Havaneres Barcelona cara al mar, que tindrà lloc el 15 de juny al Port Vell i comptarà amb la participació dels grups Crema Catalana, Boira, Ultramar i Port Bo. També dos concerts de Clàssica a la Platja, els dies 11 i 12 de juliol, amb la presència dels directors Gustavo Dudamel i Ludovic Morlot i amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música, entre altres.

A partir del 22 d’agost s’instal·larà al Moll de la Fusta el Race Village, que acollirà una extensa programació cultural coordinada per l’Institut de Cultura de Barcelona. El Port Olímpic, que en els  mesos vinents completarà la seva transformació, se sumarà també a les activitats els caps de setmana entre mitjans de setembre i mitjans d’octubre.

L’actualitat del programa de la Regata Cultural es pot consultar a la pàgina web www.barcelona.cat/regatacultural.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram