Una imatge del nou Museu del Torró i la Xocolata a La Rambla 134. Foto: Amics de la Rambla

Torrons Vicens va inaugurar ahir 23 de novembre el seu Museu del Torró i la Xocolata, ubicat a la Rambla 134, a la planta baixa de la botiga. Amb una superfície de gairebé 400 metres quadrats distribuïts en diferents sales, l’espai permet fer un viatge per la història de l’elaboració del torró i la xocolata mitjançant audiovisuals i panells explicatius. L’alcalde Jaume Collboni va presidir l’acte d’inauguració, juntament amb el propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco.

A banda de l’alcalde, l’acte va comptar amb l’assistència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, del regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle, el director de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades, del xef i responsable dels torrons més innovadors de Torrons Vicenç, Albert Adrià, de l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, i del president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar entre moltes altres persones que van voler assistir a l’esdeveniment.

Les entrades pel Museu del Torró i la Xocolata, que inclouen la degustació de torrons i xocolata al final de la visita, tindran un preu reduït per als visitants locals i seran gratuïtes per als menors de dotze anys.

Imatge de la inauguració del museu. Foto: Amics de la Rambla

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram