Les flors són part essencial de la Festa Major de la Rambla, la Festa del Roser. Foto: Amics de la Rambla

Del 7 al 12 d’octubre, Amics de La Rambla organitza, amb el suport del Districte de Ciutat Vella i la col·laboració de moltes entitats, empreses, comerços, veïnes i veïns del barri, la Festa Major de la Rambla – Festa del Roser.

Les flors tornaran a ser les protagonistes de la 62a edició de la festa i decoraran les façanes de diferents edificis i espais singulars. La Rambla en flor, un projecte d’Amics de La Rambla que compta amb la complicitat de les entitats, comerços i el veïnat del passeig, col·locarà flors a vint-i-un espais diferents de la Rambla, amb la col·laboració del Gremi de Floristes de Catalunya. Un altre clàssic és Una flor, un desig, el 7 d’octubre a les 11 h,  una activitat durant la qual Amics de La Rambla regalarà flors perquè qui vulgui les dipositi en una gran cargolera a la vegada que demana un desig. Un cop plena de flors i desitjos, la cargolera es convertirà en un element decoratiu del passeig.

Concurs de paelles solidari

Amics de La Rambla i la Fundació Esclerosi Múltiple organitzen el primer concurs solidari de paelles el dissabte 7 a la plaça de la Gardunya. Un jurat format per Carme Ruscalleda, Carles Gaig i Ada Parellada decidiran els guanyadors del concurs. Després del concurs, totes les paelles es podran menjar en un dinar popular. Els beneficis serviran per finançar els projectes que porta a terme la Fundació Esclerosi Múltiple.

Dibuixos de la Rambla

El diumenge al matí la Rambla unirà l’art i l’escriptura a l’activitat Sketch & Write, oberta al públic de qualsevol edat i que proposa una ruta de dibuix i escriptura espontània que es pot practicar individualment o en grup. Per participar únicament cal anar el diumenge 8 d’octubre a les 9:30 h al Palau de la Virreina (Rambla, 99).

Música amb Los Hermanos Cubero

Aquest any, el concert de Festa Major tindrà lloc al Teatrino del Conservatori del Liceu amb l’actuació de Los Hermanos Cubero, dos germans originaris de La Alcarria amb una proposta basada en la música tradicional castellana amb influències de l’Americana Music. Des del 2010, Enrique i Roberto Cubero s’han convertit en un referent del nou folklore espanyol.

Més activitats i visites gratuïtes

Nombrosos espais i museus de la Rambla participen en la Festa del Roser i ofereixen activitats especials i visites gratuïtes durant aquests dies. El Museu Marítim de Barcelona, l’Ateneu Barcelonès, l’Aquàrium o el Gran Teatre del Liceu són alguns d’aquests espais. També hi ha descomptes al Museu de Cera, Museu de l’Eròtica o el Tablao Flamenco Cordobés. Es pot consulta tota la informació a la pàgina web d’Amics de La Rambla.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram