Una imatge de la presentació del Concurs Solidari de Paelles de la Rambla. Foto: Amics de la Rambla

Amics de la Rambla i la Fundació Esclerosi Múltiple s’han posat d’acord per convocar el Concurs Solidari Fem paelles a la Rambla, que tindrà lloc aquest dissabte 7 d’octubre a la plaça de la Gardunya, a la part de darrere de la Boqueria, a partir de les 12 hores. L’objectiu és contribuir a sensibilitzar la societat sobre l’esclerosi múltiple, una malaltia amb la qual conviuen més de 9.000 persones a Catalunya, i recaptar diners per a la recerca científica.

El concurs gastronòmic comptarà amb un jurat excepcional format pels reconeguts xefs Carme Ruscalleda, Carles Gaig i l’actor i excuiner i pastisser Abel Folk, que donaran consells a tots els participants per tal que les seves paelles siguin un èxit. A més a més, es podrà gaudir de la presència del cuiner valencià Toni Galera, que prepararà la seva paella per a 150 persones mentre canta òpera.

Durant l’acte de presentació del concurs, al Mercat de la Boqueria, Rosa Masriera, directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, va agrair a Amics de la Rambla “aquest espai solidari dins la Festa Major de la Rambla” i va destacar que “és el primer concurs de paelles que es fa a Barcelona, i comptarem amb un jurat d’excepció per atorgar el premi”. Masriera també va fer esment de la necessitat de conscienciar la societat sobre aquesta malaltia: “Ens hem unit en aquesta iniciativa per fer ciutadania amb l’objectiu de conscienciar i ajudar a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple”.

Festa del Roser

El Concurs de Paelles és una de les activitats de la Festa Major de la Rambla, la tradicional Festa del Roser, que se celebra del 7 al 12 d’octubre. Xavier Masip, gerent de l’associació Amics de la Rambla, va aprofitar la presentació per convidar a tothom a gaudir-ne: “La Festa Major inclou més de 30 activitats gratuïtes, amb les quals volem donar visibilitat a tota l’oferta cultural que hi ha a la Rambla. A més durant aquests dies es decoraran amb flors diferents espais d’aquesta emblemàtica via i s’obriran dos jardins al públic”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram