El marcador reflectia els dies d’endarreriment de les obres de remodelació. Foto: Amics de la Rambla

L’associació Amics de la Rambla ha retirat el cartell que des del 14 d’octubre de 2020 recordava els dies d’endarreriment que anaven acumulant les obres de remodelació de la Rambla. Fins avui marcava 2.595 dies d’espera. La raó de la retirada és el compromís que el nou alcalde, Jaume Collboni, va assumir el 20 de juny d’escurçar els terminis de les obres de sis a tres anys. Davant d’aquest anunci, l’associació ha decidit treure el cartell, si bé el marcador continuarà comptant els dies que falten, per si fos necessari recordar-ho en algun moment.

Tots dos elements, el cartell i el comptador, van ser presentats dins la iniciativa Reformem la Rambla impulsada per l’expresident d’Amics de La Rambla Enric Pantaleoni. Una iniciativa que va rebre el suport de l’entitat i diverses personalitats barcelonines com ara Ferran Adrià, Salvador Alemany o Benedetta Tagliabue.

Des de l’inici de les obres de remodelació, l’octubre de 2022, Amics de La Rambla ha reclamat públicament la necessitat d’escurçar els terminis previstos. Abans de les eleccions municipals l’entitat va promoure una ronda de converses amb tots els candidats perquè incloguessin aquesta reivindicació entre les seves propostes electorals.

Imatge actual de la façana sense el cartell ni el marcador. Foto: Amics de La Rambla

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram