ple de forats

La nova exposició del Centre d’Arts Santa Mònica és una reflexió sobre com ens relacionem amb el món de les imatges i sobre què passarà quan es mengin definitivament el nostre món. Som en un període d’interregne, el llindar entre un passat i un futur que no sabem com serà, un present que és ple de forats.

Centrant-se en la mirada i les possibilitats de la imaginació, l’exposició es planteja com una experiència corporal, en què les obres dels diferents artistes es barregen amb la mateixa arquitectura de l’edifici i els elements expositius, formant un contínuum que convida a passar una estona deambulant , tot allunyant-nos de l’angoixa i la captura, reconciliant-nos amb l’alquímia de la visió. Els forats són, en definitiva, un refugi que ens permet aturar per un moment la realitat que ens desborda.

Ple de forats és un joc d’aparicions i desaparicions. La imatge sònica i les possibilitats perceptives del fet sonor, a poc a poc, van ocupant l’espai,i evidencien un desig fonamental del projecte: la imatge està entreteixida gràcies a molts llenguatges i matèries, parla en una llengua que se’ns escapa, però que alhora ens encisa en tot allò que s’excedeix, i aquí és on cal quedar-se, i jugar.

Santa Mònica
La Rambla, 7
Fins al 25 de setembre

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram