Collboni ha reivindicat la Rambla i Ciutat Vella al programa de Jordi Basté. Foto: Victòria Rovira / ACN

L’alcalde Jaume Collboni ha anunciat aquest matí al programa de ràdio El Món a Rac1 que ja ha donat ordres de reduir el temps previst per a les obres de remodelació de la Rambla a 36 mesos. Així doncs, es passa dels sis anys previstos inicialment per l’equip d’Ada Colau a tres. Collboni ha justificat la mesura perquè “Ciutat Vella és una prioritat” i ha assegurat que el se govern hi dedicarà “tots els recursos necessaris perquè els ciutadans es puguin reconèixer a la Rambla”.  També ha explicat que no es podia mantenir en obres una via tan important durant tant de temps.

Collboni ha reivindicat el passeig com l’eix cultural de Barcelona i ha destacat la dificultat de reformar una via d’aquestes característiques, perquè “cal mantenir l’esperit de la Rambla”. També ha destacat la importància de la Via Laietana, que està cridada a ser, per a l’alcalde, l’eix econòmic de la ciutat.

Durant la campanya i acompanyat per Albert Batlle, ara nou regidor de Ciutat Vella, Collboni ja va advertir que reduiria el temps de les obres de remodelació i que impulsaria una segona gran transformació al districte per recuperar el que ell considerava “el cor de la ciutat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram