Pablo Raijenstein

Pablo Raijenstein, un dels mentalistes més reputats en el mercat europeu, torna al Museu de Cera de Barcelona amb un espectacle inèdit. Ja hi va ser l’any passat i va deixar un record molt satisfactori i molt intrigant entre els grans aficionats a la màgia més misteriosa, la que es practica amb la ment.

Raijenstein no és un mentalista qualsevol. A banda dels seus coneixements especialitzats en tècniques com la hipnosi col·lectiva o la persuasió, la seva experiència en altres arts, com ara el circ o el drama, li permet construir espectacles molt originals i treballats, sobretot si compta amb escenaris tan apropiats per al misteri i la màgia com pot ser-ho el Museu de Cera de Barcelona.

El show és un recorregut a les fosques per les instal·lacions renovades del museu, al llarg del qual Raijenstein ofereix una nova forma d’experimentació i comunicació amb la màgia tot indagant en alguns dels enigmes i fenòmens més estranys que presenta la col·lecció de figures de cera. Un espectacle mai vist a Barcelona on ens ofereix una nova mirada sobre aquestes escultures i el seu misteri, i en el qual els assistents experimentaran en primera persona els efectes del mentalisme.

Museu de Cera
Passatge de la Banca, 7
25 i 26/05/2023 – 21:00 h

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram