Una imatge de la parada de llibres d’Amics de la Rambla durant la diada de Sant Jordi. Foto: Amics de la Rambla

Comerciants i veïns del passeig han tornat a reivindicar la Rambla com a centre neuràlgic, tot aprofitant l’èxit de la diada de Sant Jordi a la ciutat. “Després de tres anys marcats per les restriccions imposades per la pandèmia i per les decisions polítiques que allunyaven la celebració del seu epicentre natural, aquest any Sant Jordi ha tornat a brillar a la Rambla. Hi ha molts detalls a polir, moltes coses que millorar… Però els barcelonins i les barcelonines, ahir, van tornar a ramblejar i a demostrar que la Rambla és el cor de la celebració de Sant Jordi a Barcelona”, han dit en un comunicat.

El passeig va recuperar ahir el paper central que havia tingut sempre durant la diada, amb les parades de llibres, l’esmorzar d’autors que l’Ajuntament va organitzar al Palau de la Virreina i les parades de flors. “Locals i visitants van recuperar la tradició de comprar les seves roses a les parades de flors de La Rambla”, destaquen els Amics de la Rambla.

L’entitat va comptar amb una parada pròpia amb llibres sobre la Rambla i sobre els barris del Raval i el Gòtic. Van signar exemplars Tona Pous, En un principal de La Rambla; Montserrat Morera,  Ravals, i Dennis i Kenny Noyes, Moto Hazañas.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram