Una imatge del paviment en mal estat al barri de la Mercè. Foto: Amics de la Rambla

Amics de la Rambla ha presentat un informe que denuncia el mal estat dels carrers Ample, Josep Alselm Clavé, de la Mercè, Passeig Colom i de les places de la Mercè i Medinaceli. El document s’ha elaborat conjuntament amb comerciants i veïns de la zona.

L’informe destaca la imatge de “deixadesa” que deixa la presència descontrolada de cables de serveis (fibra, telèfon i llum) a les façanes dels edificis de tot el barri així com les pintades a les persianes dels comerços i al mobiliari urbà. La brutícia, acumulada al voltant dels contenidors i papereres, també és un problema preocupant. Com la il·luminació, que resulta “insuficient” a tot el barri. Al document es fa patent una falta de manteniment del paviment dels carrers amb clots i desnivellaments a nombrosos carrers.

Pel que fa a la plaça de la Mercè, el veïnat demana retirar les taules i les cadires col·locades pel districte de Ciutat Vella a conseqüència dels actes incívics relacionats amb el consum d’alcohol i botellades. A la plaça Medinaceli, demanen reparar el paviment enfonsat de diverses zones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram