Fermín Villar, president d’Amics de la Rambla, durant la presentació del festival. Foto: Amics de la Rambla

La Xarxa de Viles del Llibre tornarà enguany a la Rambla, però aquest cop s’ubicarà a Canaletes, a conseqüència de les obres de remodelació del passeig. La segona edició del festival literari, promogut pels Amics de la Rambla, tindrà lloc a primers de juliol i estarà protagonitzat pels nous escriptors llatinoamericans establerts a la ciutat. L’edició de 2023 de la Xarxa es va presentar el passat 1 de febrer en un acte a l’Aula Magna de la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona.

La Xarxa de Viles del Llibre arribarà a nou territoris aquest 2023 i es consolida un cop més com el festival cultural de més abast territorial del país. Començarà el primer cap de setmana de març a l’Escala i després seguirà per Cabrils, la Rambla de Barcelona, Malgrat de Mar, Calafell, Mollet del Vallès, Sitges, Girona i Balaguer. L’últim destí serà Girona, al novembre, que acollirà una edició especial.

El president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, ha destacat que La Vila del Llibre serveix per reforçar la relació que el passeig sempre ha tingut amb la literatura com a escenari, punt de trobada d’escriptors i lloc d’inspiració, on totes les històries són possibles.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram