firma de l'acord

Marcelo Villanueva i Fermín Villar durant la firma de l’acord. Foto: Línia

Ja fa dos mesos que l’associació Amics de la Rambla i Línia La Rambla i Espai Línia van signar un conveni de col·laboració per tal d’unir esforços i treballar de forma conjunta. La rúbrica de l’acord la van tancar Fermín Villar, president d’Amics de la Rambla, i Marcelo Villanueva, director general del Grup Comunicació 21, empresa editora de Línia La Rambla.

L’acord està servint per donar impuls informatiu a l’entitat i a totes les iniciatives que organitza amb els seus associats, i per treballar conjuntament per dinamitzar i potenciar la visibilitat d’aquesta entitat referent en un dels principals punts comercials, socials, culturals i veïnals de la ciutat. Per la seva banda, Amics de la Rambla ha contribuït en la implementació dels expositors Línia, entres ells dos al Mercat de la Boqueria, per tal d’aconseguir una visibilitat més gran per a la xarxa de periòdics Línia.

A banda, Línia La Rambla posa a disposició d’Amics de la Rambla i els seus associats els serveis d’Espai Línia per tal de fer ús de la seva sala de conferències per celebrar qualsevol mena d’actes.

Bona arrencada

Els primers dos números en paper de Línia La Rambla han estat tot un èxit i ja han obligat a reforçar la distribució de la capçalera, ampliant la quantitat d’exemplars en alguns punts.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram