La cerimònia d’entrega dels premis es va celebrar dimecres. Foto: Ajuntament

El Gran Teatre del Liceu va acollir dimecres la cerimònia d’entrega dels Premis Ondas, que es va convertir en un homenatge als desapareguts Àngel Casas i Jesús Quintero. Els guanyadors van reivindicar el paper del periodisme, el valor de la ràdio i la diversitat lingüística de Catalunya.

L’equip d’El món a Rac1 amb Jordi Basté, Andreu Buenafuente, el periodista Carles Francino, els responsables de Joc de Cartes, els de Saber y ganar de TVE i també l’equip d’informatius de RTVE a Ucraïna van pujar a l’escenari a recollir els premis i tots van aplaudir la feina realitzada pels seus equips.

Basté va aprofitar el moment per reivindicar la diversitat: “Que ningú no us enganyi, aquí no tenim cap problema amb les llengües, tot el contrari”, fent referència a la facilitat per usar el català i el castellà a Catalunya.

Collboni, present a la cerimònia

Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde, va assistir a la gala i va destacar el paper de Barcelona com a referent del periodisme: “Barcelona torna a ser un any més la capital del periodisme rigorós i de qualitat, del talent artístic i de la millor interpretació”. Collboni també va donar l’enhorabona a tots els premiats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram