La Comissió d’Urbanisme del passat 23 d’octubre va servir per comprovar que a l’oposició municipal, concretament al PDeCAT, Ciutadans i PP, no els convenç el concurs que va servir per escollir l’equip, que encapçala l’exregidora Itziar González, que s’encarregarà del projecte de transformació de la Rambla.

Aquestes tres formacions van criticar el perfil “polític” que consideren que ha tingut el concurs i van expressar el seu temor pel fet que el projecte tingui “un punt de vista ideològic” molt marcat. Durant la seva intervenció, el regidor d’urbanisme del PDeCAT, Jordi Martí, també va fer èmfasi “en la baixa econòmica per la qual l’equip guanyador guanya el concurs”. El contracte, que estava valorat en un milió d’euros, finalment es va adjudicar per 731.623 euros.

Per la seva banda, la tinent d’alcalde Janet Sanz va rebutjar les crítiques i va respondre que el procés s’ha fet amb total transparència. ERC també va defensar el concurs i l’elecció d’Itziar González per liderar el projecte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram