L’equip celebra la consecució del tretzè títol de Copa. Foto: RFEN

La dinastia continua. L’Atlètic Barceloneta va fer bons els pronòstics i va aconseguir guanyar la seva cinquena Copa del Rei de forma consecutiva (la tretzena en el palmarès de l’entitat) el passat dia 29 a la piscina Carles Ibars de Sabadell. Els de Chus Martín van derrotar els amfitrions per un clar 10-5 i la gran actuació de l’equip també es va veure recompensada en els guardons individuals, ja que el capità Dani López Pinedo va rebre el premi com a millor porter de la competició i el guardó de millor jugador de la competició va recaure en Alberto Munárriz.

El camí cap a la final dels mariners va ser força plàcid i es va saldar amb golejades als quarts contra el Canoe (21-2) i al derbi contra el Barcelona (12-3). Per l’altra banda del quadre, els amfitrions també van fer els deures i van plantar-se a la final derrotant el Mataró i el Sant Andreu, de manera que la final va quedar servida com el millor partit que es pot veure avui en dia.

Encara amb el record de la recent derrota a la lliga (els vallesans van trencar la ratxa de 41 victòries seguides a la lliga regular a principis de mes), els mariners van començar el partit com un cicló i va encarrilar la final gràcies a un parcial de 3-0 amb una actuació sublim de López Pinedo sota pals. El resultat després dels dos primers quarts era un clar 5-1.

El descans no va fer que l’equip es relaxés i després d’aquesta pausa els mariners van continuar bombardejant la porteria de José María Motos i van sentenciar el matx amb el 8-3, de manera que l’últim període va ser un tràmit.

L’equip afrontarà ara un mes de febrer clau per a les seves aspiracions europees, amb un doble enfrontament contra l’Eger (el dia 8 a la piscina de Sant Sebastià i el dia 18 a la piscina Aladár Bistkey). Els de Chus Martín són quarts amb cinc punts després de les primeres quatre jornades de la fase de grups.

EL CNB ES QUEDA A LES SEMIS
Per la seva banda, el Club Natació Barcelona va arribar fins a les semifinals, on va perdre al derbi del districte contra els futurs campions. Després de superar el Terrassa en un ajustat i emocionantíssim partit (5-6), els de Toni Esteller no van tenir cap opció contra l’Atlètic i el partit ja va arribar al descans sentenciat.

Tot i aquesta eliminació, l’equip continua protagonitzant una notable temporada i després de 13 jornades sumen 20 punts i tenen molt encarrilada la seva presència al play-off pel títol de final de temporada.

L’equip, que ha tancat el mes de gener amb una victòria, un empat i una derrota pel que fa als partits de la Divisió d’Honor, tindrà un mes de febrer a priori assequible amb partits contra tres dels pitjors equips de la lliga, el Catalunya, el Rubí i el Navarra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram