Els premis dels guanyadors de la regata. Foto: IMOCA

Catorze dies, dues hores i 44 minuts. Aquest va ser el temps que l’embarcació Hugo Boss, de Pepe Ribes i Ryan Breymaier, va trigar a realitzar el recorregut entre les ciutats de Nova York i Barcelona, corresponent a la primera regata IMOCA Ocean Masters New York-Barcelona Race, una prova de 3.700 milles nàutiques que ha unit les dues metròpolis per primera vegada.

El passat diumenge 15 de juny, l’Hugo Boss va creuar la línia de meta, seguit del Neutrogena del català Guillem Altadill i el xilè José Muñoz, i que va trigar 1 hora i cinc minuts més en completar el recorregut. “La regata ens ha anat molt bé per provar el vaixell de cara a la Barcelona World Race”, va assegurar Altadill quan va arribar al Port. I és que de fet, aquesta regata és el pas previ per a la celebració de la Barcelona World Race, una competició de navegació que recorrerà tot el món sense escales i que té la capital catalana com a inici i final de la competició, que començarà el pròxim 31 de desembre.

El passat divendres 20 de juny, a les instal·lacions del Reial Club Nàutic de Barcelona, va tenir lloc l’entrega de premis de la Nova York-Barcelona, en un acte que va comptar amb la participació de la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos.

 

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram