El Club Natació Atlètic-Barceloneta va derrotar aquest passat dissabte el Ciudad Lineal a domicili per 7 gols a 13.
Els barcelonins van dominar el marcador en tot moment i només van permetre als madrilenys una distància mínima de 3 gols que mai van sobrepassar. Els homes de Chus Martín van arribar a tenir un avantatge inicial de 0 gols a 3 que va marcar el partit, ja que l’equip madrileny no va poder sobreposar-se a aquest mal inici de matx. El Ciudad Lineal, a més, no va aconseguir cap gol amb superioritat de jugadors.
Aquesta victòria deixa l’equip de waterpolo de Ciutat Vella com a líder indiscutible de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo, amb 30 punts i a 5 del segon, el CN Terrassa.

SEGUEIX LA TÒNICA
Pel que fa a la màxima competició europea, l’Atlètic-Barceloneta segueix també a la primera plaça del seu grup, després d’aconseguir derrotar el VK Jug per un ajustat 9 a 8 en un partit disputat el passat dia 8.
Els croats no van posar gens fàcil les coses als catalans, que van haver de desplegar tot el seu potencial ofensiu. El marcador de 5 gols a 3 al descans, gràcies a l’encert anotador d’Echenique i Español, va ser decisiu a l’hora d’aconseguir la victòria, ja que en els dos darrers quarts la igualtat tant al joc com als marcadors parcials va ser molt gran.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram