Carrer de Salamanca. Foto: Arxiu

Agents del cos policial dels Mossos d’Esquadra van detenir a un jove de 21 anys per presumptament matar a la seva mare d’una punyalada en el coll després d’una baralla en un pis de la Barceloneta, segons ho van explicar els veïns de la mateixa finca, situada al carrer de Salamanca. Sobre les dues de la matinada del passat dia 12 de novembre els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís que en el pis familiar s’estaven escoltant crits. Quan els agents van arribar a l’immoble van trobar el cadàver de la dona.

Després de patrullar la zona els Mossos van trobar el presumpte autor del crim, Vicente Antonio C.T., de 21 anys i nacionalitat equatoriana, en el terrat d’un edifici proper.

El detingut va ser ingressat a l’Hospital del Mar de Barcelona amb contusions a la pelvis, les cames i una afectació a la columna vertebral fruit de la caiguda des de deu metres d’alçada quan intentava fugir pel terrat, segons han informat fons de la investigació a l’agència Europa Press. A més el jove compta amb antecedents per robatori.

Les mateixes fonts asseguren que la situació familiar no era senzilla: el seu pare havia tornat a l’Equador i els veïns asseguren que l’home maltractava a la seva dona. Malgrat la complexitat del context el jove està avaluació psicològica perquè no es descarta l’existència d’algun trastorn psicològic motiu pel qual podria acabar ingressat en un centre psiquiàtric.

Tot i l’existència de detalls sobre els fets, l’Àrea d’Investigació Criminal de Barcelona ha obert una investigació per esclarir els motius del crim.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram