El plenari del Consell Municipal de l’Ajuntament ha decidit atorgar la Medalla d’Or al Mèrit Cultural al Conservatori Superior de Música del Liceu pels seus cent setanta-cinc anys “de valuosa labor en l’ensenyament, la promoció i la difusió de la cultura musical del nostre país”.

El tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, ha expressat la seva satisfacció per l’atorgament de la medalla a aquesta institució a la que ha definit com “una institució modèlica i puntal al cor del Raval” i ha afegit que “sempre ha estat molt vinculada a la ciutat, a la cultura i a la música de la ciutat”. Per Ciurana “la música de Barcelona i del nostre país seria diferent si no hagués existit el Conservatori Superior de Música del Liceu”.

En el mateix plenari també s’ha acordat atorgar la Medalla d’Or al Mèrit Cívic al Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona com a reconeixement a la seva tasca de promoció de les Fires de Mostres i més concretament del sector automobilístic i “per col·laborar amb la nostra ciutat i els seus entorns a ser referents mundials en l’àmbit de l’automoció”.

La tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, ha destacat “l’important paper que ha jugat aquest Saló en el desenvolupament de la ciutat”. Per Recasens, el Saló ha estat “una plataforma activa del món del motor i un gran punt de trobada del sector que ha dotat de potencialitat el creixement de la nostra ciutat”. Recasens ha afegit que aquesta és una fira “reconeguda internacionalment, com la quarta fira més important d’Europa en el seu sector i posant a la ciutat com a capdavantera de la indústria automobilística”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram