Millet i Montull

La defensa dels veïns de Ciutat Vella considera que els ex responsables del Palau de la Música, Fèlix Millet i Jordi Montull, van incórrer en un delicte continuat d’apropiació indeguda en el cas de l’hotel del Palau, per la qual cosa demanen penes de presó que sumen set anys per a cadascun.

Així consta en l’escrit presentat per la representació legal de l’Associació de Veïns en Defensa de la Barcelona Vella davant el Jutjat d’Instrucció número 10 de Barcelona, que instrueix la causa de l’hotel del Palau de la Música.

En el cas de l’hotel del Palau està imputada l’antiga cúpula de la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona en les persones de l’ex tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme socialista, Ramon García Bragado, el l’ex gerent d’Urbanisme Ramón Massaguer i l’ex director jurídic d’Urbanisme i Infraestructures del sector d’Urbanisme del consistori, Enric Lambies.

Per a aquests, els veïns demanen la pena de sis mesos de presó per a Ramon García Bragado, per un delicte de tràfic d’influències per funcionari públic i inhabilitació per a l’ocupació d’un càrrec públic durant set anys per prevaricació.

Tres anys de presó reclamen per a Ramon Massaguer així com també per Enric Lambies per un delicte d’oferta de falsedat en document públic i inhabilitació per a un càrrec públic durant set anys per presumpta prevaricació per al primer.

Els veïns demanen les penes de presó més elevades -set anys- per a Millet i Montull, als quals exigeixen, a més a més d’una multa de 3,6 milions d’euros al primer, i de 901.214 al segon, per un delicte de tràfic d’influències i un altre d’oferta de realitzar tràfic d’influències.

En l’escrit de la representació legal dels veïns de Ciutat Vella, es reclama que Millet i Montull, conjuntament, retornin aquests 900.000 euros en concepte de responsabilitat civil a la Fundació privada Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. Una quantitat que, segons els veïns, Millet i Montull s’haurien apropiat de manera indeguda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram