La policia va interceptar 20 Kg d’estupefaents i 6.000 euros

La Guardia Urbana de Barcelona amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra ha desmantellat una xarxa de llauners que també distribuia haixix i cocaïna. Han detingut l’home que s’encarregava de subministrar els estupefaents als venedors ambulants, a un local situat al carrer de la Cendra, al barri del Raval així com també un llauner que li comprava el material.

En aquesta operació els agents han incautat vint quilograms d’haixix així com també 14 grams de cocaïna.

L’acció policial va començar a meitats del mes de març quan membres de la policia municipal van denunciar un home d’origen pakistanès que es dedicava a la venda de begudes i menjar a la via pública, sense cap tipus d’autorització per fer-ho. Va ser a partir d’aquesta denúncia quan es va descobrir que aquesta persona es coordinava amb altres que es dedicaven a vendre drogues als vianants, sobretot als turistes de Barcelona.

Va ser el 27 de març quan agents de la Guàrdia Urbana van organitzar -prèvia autorització judicial- una operació per detenir aquesta persona que subministrava els estupefaents als venedors ambulants.

D’aquesta manera el cos policial va poder enxampar el llauner mentre comprava cent grams d’haixix al local del carrer de la Cendra. També es va procedir a la detenció del venedor, un ciutadà marroquí. A aquest últim se li van intervenir vint quilograms de droga, gairebé 6.000 euros en efectiu i un telèfon mòbil, el qual havia robat amb intimidació, delicte previament denunciat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram