El grup La Iaia recull el premi

L’onzena edició dels premis Enderrok celebrada el dilluns a la Sala Apolo ha deixat constància del gran moment que viu la música catalana. La sala del Paral·lel va rebre la visita de més de 1.200 persones que van omplir el recinte per gaudir d’una gala que ha esdevingut un any més el punt de trobada del sector musical del país.

Entre els músics que van trepitjar l’escenari de l’Apolo per recollir premi destaca Manel (millor disc de l’any per la crítica i també per la votació popular), Joan Colomo (millor artista de cançó d’autor segons la crítica) o La Iaia (millor grup revelació segons la crítica).

La votació popular, que va reunir 22.000 vots, va reconèixer Obrint Pas (millor artista de pop-rock), Anna Roig i l’Ombre de ton Chien (millor disc i millor directe de cançó d’autor), Cesk Freixas (millor artista de cançó d’autor) o Quico el Célio el Noi i el Mut de Ferreries (millor disc, cançó i artista de folk), entre d’altres. El jove grup barceloní Amelie va recollir el premi al grup re velació per votació popular.

A més, la nit també va comptar amb quatre actuacions en directe: Joan Colomo, guanyador del premi de cançó d’autor segons la crítica; Els Catarres, que van presentar nova formació amb secció de vents i percussió després d’haver guanyat el premi a la millor cançó de l’any per votació popular per Jenifer; Obrint Pas, que van presentar el seu espectacle acústic en un dels moments àlgids de la vetllada, i Txarango, grup revelació de la temporada i protagonistes de la portada de la revista Enderrock del mes de març, que van tancar la nit presentant les cançons de Benvinguts al llarg viatge, el seu disc de debut que els ha conduit cap a l’èxit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram