Plantació de marihuana

La Guàrdia Urbana intervé marihuana i haixix en un control rutinari de trànsit a les Rambles, el passat cap de setmana. Han estat prop de 300 grams de marihuana i 50 grams de haixix preparats i a punt de ser comercialitzats els que la Guàrdia Urbana ha intervingut a la part baixa del passeig quan realitzaven tasques de millora de la seguretat viària. La patrulla va fer aturar una motocicleta a l’observar que duia la inspecció tècnica caducada i, a més a més, van comprovar que no disposava del rebut de l’assegurança, fet que suposa el trasllat del vehicle al dipòsit municipal.

L’OLOR ELS VA ALERTAR

Quan els agents van acostar-se a la motocicleta per fer-ne les revisions necessàries, van sentir un intens aroma, característic dels estupefaents, que els va alertar i els va fer sospitar que, al seu interior en podria dur. Durant la revisió de la motocicleta, la patrulla va trobar una maleta que duia unes bosses de plàstic transparents amb força quantitat de substància vegetal de color verd que, per l’olor que desprenia, tot semblava apuntar que era marihuana. Una altra bossa portava un material vegetal de color marró, que podria tractar-se d’haixix. Dins del vehicle, els agents també van trobar una llibreta i diverses anotacions que feia entendre que el presumpte autor treballava sota comanda i estava a punt de comercialitzar el gènere.

Durant l’escorcoll el conductor, que va quedar detingut com a presumpre autor d’un delicte contra la salut pública, va manifestar que la droga “era la más buena que jamas os hayais podido encontrar”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram