Trias i tots els seus regidors, a davant de l’Ajuntament. Foto: Trias per Barcelona

Xavier Trias va demanar ahir a Ada Colau que reconegui la victòria de Trias per Barcelona i que no  intenti fer “coses miraculoses”, fent referència a ara fa quatre anys quan va aconseguir l’alcaldia gràcies al suport de Manuel Valls. “Espero que no tingui l’atreviment de fer coses estranyes perquè hauria d’haver après que això no funciona”, va dir davant de diversos mitjans de comunicació.

Trias va explicar també que ha parlat, telefònicament o en persona, amb tots els partits “que tenen possibilitats de governar la ciutat” i es va mostrar convençut que acabarà sent alcalde “amb més o menys suports”. Fins i tot va explicar que ha allargat la mà a la mateixa Colau, per sumar esforços: “En política s’ha de col·laborar amb tothom i hem de buscar fórmules per entendre’ns perquè és el que demana la gent”.

El candidat de Junts va referir-se també a la proposta del president Pere Aragonès de crear un “front democràtic” unitari de les forces sobiranistes i independentistes per a les eleccions espanyoles del 23J. Trias va reconèixer que les propostes que sumen “sempre són positives”, però va remarcar que la seva prioritat en aquests moments és la ciutat de Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram