L’Atlètic-Barceloneta aconsegueix la seva sisena lliga consecutiva. www.rfen.es

El CN Atlètic-Barceloneta entrarà en la història per la porta gran. Enguany ha revalidat el títol de lliga, i ja en van sis de consecutius. Els jugadors entrenats per Santi Fernández no han donat cap opció al seu etern rival, el CN Barcelona, que ha caigut sense poder aconseguir ni una sola victòria en la final de la lliga.

Malgrat el resultat final de l’eliminatòria, el CN Barcelona ha demostrat que, any rere any, va escurçant la diferència que el separa del Barceloneta i es posiciona com el rival més potent per a l’any vinent.

TRES PARTITS I FORA

La final de la Divisió d’Honor de waterpolo s’ha decidit per la via ràpida, i només han calgut tres partits per a que l’Atlètic-Barceloneta hagi alçat el títol. Malgrat aquest balanç, l’eliminatòria ha estat més ajustada del que es pot pensar.

Ja en el primer partit, el CN Barcelona venia ben cara la seva pell i el Barceloneta s’havia de conformar amb un triomf per la mínima (5-6). El segon matx va encarrilar la mateixa dinàmica i l’Atlètic-Barceloneta superava el seu rival per un ajustat 11 a 10.

El tercer enfrontament ha estat, curiosament, el que ha registrat un marcador més clar per al campió. Amb un 9 a 6 final, l’Atlètic-Barceloneta es guanyava, no tant sols la seva sisena lliga consecutiva, sinó també el passaport per disputar la temporada vinent la màxima competició europea.

ELS MILLOR VALORATS

Un cop que s’ha resolt la final de la lliga i la classificació final de la Divisió d’Honor, és hora de felicitar també als que han estat els millors jugadors de la temporada. La gran actuació d’Iñaki Aguilar, porter del CN Barcelona, li ha valgut el Trofeu Jesús Rollan al millor porter. Per altra banda, Marc Minguell, de l’Atlètic-Barceloneta, ha estat escollit millor jugador. El cubà Yuri Biart, del CW Navarra, ha estat el màxim golejador.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram