La fira de comerç va aplegar més de 60 botiguers. Fundació Tot Raval

Aquest passat dissabte 14 de maig, el barri del Raval va gaudir d’una jornada festiva gràcies a la segona Fira del Comerç Primavera Raval, organitzada per l’Eix Comercial del Raval i per la Fundació Tot Raval, que va omplir d’activitats tres espais del barri, la rambla del Raval, la plaça dels Àngels i el carrer Riera Baixa.

La segona edició d’aquesta mostra de comerç al carrer ha comptat amb la participació de més de 60 botigues del barri, que han tret els seus productes al car­rer. Durant tota la jornada s’ha pogut gaudir, no només de les parades dels comerços al bell mig del vial, sinó que s’han dut a terme més de vint activitats, com concerts, exhibicions de danses, tallers i cercaviles, entre d’altres. Totes adreçades a un públic familiar perquè hi gaudissin des dels més menuts fins als més grans.

La fira de comerç s’ha completat amb la ruta gastronòmica La Ruta de Tapes, que oferien fins a 55 bars, restaurants i pastisseries del barri. Per 3 euros, es tenia dret a una tapa i a una beguda. L’objectiu és que els visitants poguessin degustar el màxim de tapes dels diferents establiments

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram