Roger Pallarols és el president del Gremi de Restauració. Foto: Marta Casado/ACN

El Gremi de Restauració de Barcelona ha assegurat avui que el Govern “ha decebut als restauradors” amb la decisió d’ampliar l’horari d’obertura fins a les cinc de la tarda de forma ininterrompuda des de dos quarts de vuit del matí. A la nit seguirà estant prohibit obrir.

“Donar aire als sectors econòmics més colpejats per les restriccions no és això. L’avenç és poc significatiu”, afirma el director del Gremi, Roger Pallarols. Segons ell, tot i que permetre el servei continuat entre el matí i la tarda és un “passet” que va en la bona direcció, “no convida a desafectar treballadors en ERTO”. En aquest sentit, ha recordat que només s’ha ampliat l’obertura en “hores on el consum acostuma a ser baix”.

LES IMATGES DEL BORN
D’altra banda, el Gremi ha advertit que tancar la restauració a les cinc de la tarda “no farà que la ciutadania es tanqui a casa” perquè “la socialització continuarà a les places, a les platges, als parcs i, sobretot, als domicilis particulars”. “Seguirem veient imatges com les del Born, unes imatges que resulten incomprensibles per a uns restauradors que ja han sacrificat tot el que tenien i més”, conclou Pallarols.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram