Les famílies reclamen que l’escola no tanqui. Foto cedida

Les famílies dels alumnes de l’escola Sant Joan Baptista de la Barceloneta han fet públic el seu malestar pel tancament del centre previst per a finals de curs. “No pot ser que, enmig de la pandèmia, deixin sense escola a més de 260 nens que seran repartits en altres centres fent que se superin les ràtios per aula”, afirmen des de l’AMPA de l’escola.

Aquesta escola, situada al carrer Balboa, va obrir les portes a mitjans dels anys 50 i és propietat de la Fundació Vicenciana. Les famílies recorden que és l’única escola concertada del barri i que el seu arrelament històric a la Barceloneta ve de generacions. És per això que lamenten que aquest centre sigui l’únic dels cinc que la Fundació Vicenciana té a la ciutat que s’hagi decidit tancar, ja que les altres quatre passaran a formar part de la xarxa pública. Des de l’AMPA reclamen que el centre passi a ser públic, tal com fa pocs dies es va anunciar en el cas de les tres escoles de la fundació té a l’Eixample.

A banda, les famílies asseguren que la comunicació del tancament s’ha fet “sense avís, sense comptar amb les famílies i sense donar opció a solucionar els possibles problemes”. Tot i la situació, des de l’AMPA tenen clar que no es rendeixen i han posat en marxa una recollida de signatures, al mateix temps que volen aconseguir una reunió amb el Consorci d’Educació per tractar la situació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram