El gimnàs fa una tasca social molt important. Foto: Sant Pau

El Gimnàs Social Sant Pau ha demanat, a través de la presentació d’un escrit al jutjat, que s’endarrereixi el desallotjament de les instal·lacions fins al 30 d’abril. I és que el desallotjament està previst per al pròxim 20 de gener, una data que ja és a tocar.

Des del Sant Pau defensen que continuar oberts és fonamental per seguir tirant endavant la tasca social que porten a terme, especialment en el context actual de la pandèmia, que inclou el servei de dutxa i de menjar per a persones sense sostre. L’entitat recorda que atenen més de 150 persones que no tenen cap mena de recurs econòmic i que el consistori ha confiat en els seus serveis d’ençà que el coronavirus va començar a fer estralls entre els més desafavorits.

D’altra banda, el gimnàs també ha abonat a la propietat els deutes que acumulava, un total de 9.200 euros. També s’ha compromès a pagar 11.200 euros més, que seria la quantitat que correspon fins al 30 d’abril.

L’AJUNTAMENT NEGOCIA
D’altra banda, l’Ajuntament segueix mantenint converses amb la propietat per mirar d’arribar a un acord per la compra de l’edifici. En declaracions a Betevé, el regidor Jordi Rabassa ha afirmat que “el dia 20 de gener no hi ha d’haver un desnonament, la propietat ha de demanar posposar-lo”. Rabassa també ha insistit en el compromís de l’Ajuntament per trobar una solució. Cal recordar que el maig de l’any 2018 el ple municipal va acordar comprar l’immoble per fer-hi pisos públics i que el gimnàs pogués continuar funcionant.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram