molino

El Molino obrirà el 27 d’octubre amb una programació molt variada. Foto: Arxiu

L’històric teatre i cafè-concert barceloní El Molino obrirà les portes el 27 d’octubre amb una programació musical amb jazz, cançó d’autor, folk, flamenc i rumba, actuacions còmiques i una oferta gastronòmica. Entre els primers noms anunciats hi ha Donald Harrisson, Marala, Fatomauta Diawara i Eliades Ochoa.

L’espai, amb una capacitat de 250 persones, tindrà una programació de dimecres a diumenge amb tres sessions cada dia i, tal com ha explicat Jordi Herreruela, propietari de Barcelona Events Musicals, s’hi podrà sopar i beure.

Barcelona Events Musicals, organitzadora del Festival Cruïlla entre altres esdeveniments, gestionarà El Molino amb la complicitat de diversos agents musicals de la ciutat. Així es va aprovar la concessió a mitjan juny en comissió del govern municipal. Es preveu una durada de quatre anys a partir de la formalització del contracte, que es podrà ampliar per acord d’ambdues parts, amb pròrrogues anuals fins a un màxim de quatre anys més.

Durant l’acte d’avui, l’alcalde barceloní Jaume Collboni ha celebrat “la reobertura d’aquest teatre emblemàtic per a la ciutat de Barcelona, emblemàtic per al teatre català i barceloní i sobretot emblemàtic per al Paral·lel i per als barris del seu entorn”. Al mateix temps, Collboni també ha remarcat que el seu objectiu com a alcalde és “revitalitzar la part baixa del Paral·lel amb El Molino i el Teatre Arnau”. Uns espais, ha dit, que amb la resta de teatres i equipaments musicals de l’entorn, són una mostra de la “bona salut cultural de l’escena catalana de la qual hem d’estar orgullosos”.

Les obres del Teatre Arnau, a principis de l’any que ve

D’altra banda, l’alcalde barceloní ha anunciat que les obres de rehabilitació del Teatre Arnau començaran el primer trimestre del 2025 i es preveu que durin dos anys. Per tant, la seva obertura serà el 2027.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram