Collboni Santa Coloma

Collboni i González han reivindicat els lligams entre Barcelona i Santa Coloma. Foto: Ajuntament de Barcelona

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha visitat avui Santa Coloma de Gramenet per mantenir una trobada amb la nova alcaldessa de la ciutat, Mireia González. González és la substituta de Núria Parlon després que l’antiga alcaldessa colomenca fos nomenada consellera d’Interior.

Durant la trobada, Collboni ha reivindicat el nexe que hi ha entre les dues ciutats, articulat principalment pel riu Besòs. “Aquesta és una àrea que condensa moltes oportunitats de desenvolupament econòmic, que té molts reptes socials, però que des de la col·laboració entre les institucions podrem donar més confiança en el futur a tots els veïns i veïnes de Santa Coloma i de tots els municipis del Besòs”, ha afirmat el batlle barceloní.

Per la seva banda, l’alcaldessa González, que només fa 15 dies que és al capdavant de Santa Coloma, ha assenyalat que “el Besòs és un símbol, de resiliència, del model de desenvolupament que ha seguit la ciutat als darrers anys per transformar-se i adaptar-se al canvi ecològic”.

Després de la reunió, Collboni i el regidor de Cultura i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, s’han desplaçat fins al Parc Fluvial del Besòs per visitar, acompanyat de González, i els tinents d’alcaldessa, Toni Suárez i Sara Martínez, el BesArt The River Museum, un projecte artístic que impulsen conjuntament l’Ajuntament de Santa Coloma, l’Associació Mediterranean Street Art i el Reial Cercle Artístic de Barcelona.

Collboni Santa Coloma

La trobada ha inclòs una visita al BesArt The River Museum. Foto: Ajuntament de Barcelona

WhatsAppEmailXFacebookTelegram