Impulsem el que fas

L’Ajuntament subvenciona nous projectes de proximitat. Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha obert el període de presentació de sol·licituds per a la 8a edició de les subvencions Impulsem el que fas, un programa per incentivar iniciatives socioeconòmiques arrelades als barris i districtes de la ciutat.

La iniciativa va dirigida a les persones emprenedores i organitzacions amb ganes d’impulsar nous projectes de diversa tipologia. S’hi pot aplicar des d’avui per obtenir suport en el finançament del seu projecte, que és de fins a un màxim del 80% del cost total de l’activitat subvencionada. La modalitat amb més dotació econòmica és l’impuls a l’activitat econòmica en locals de planta baixa i parades de mercats. Les altres categories s’enfoquen a innovació socioeconòmica, ocupació de qualitat, el turisme responsable, l’alimentació sostenible o la distribució de l’última milla. Abastarà un total de 150 noves iniciatives de proximitat als barris.

El procés de sol·licitud és telemàtic, mitjançant el web de Barcelona Activa, i només cal haver registrat la instància prèviament a l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament. El període de sol·licituds s’estendrà fins al 15 d’octubre o exhaurir pressupost.

La regidora de Promoció Econòmica i Treball, i presidenta de Barcelona Activa, Raquel Gil, destaca que “els barris són motor de l’economia de la ciutat, generen talent i per això són tan importants aquests ajuts per acompanyar i ajudar a persones emprenedores i empreses a dur a terme els seus projectes i idees de negoci”. “Forma part de l’ADN de Barcelona Activa acompanyar amb recursos i pressupost projectes de proximitat que generen oportunitats als barris i fan créixer la petita economia”, afegeix.

Barcelona destinarà 2,6 milions a impulsar nous projectes emprenedors arrelats als barris
WhatsAppEmailXFacebookTelegram