Platja del Cristall de Badalona

L’indret de la Platja del Cristall de Badalona on s’ha trobat el cos de la dona sense vida. Foto: Bernat Vilaró / ACN

Una dona de 42 anys ha mort després que les fortes pluges d’aquesta matinada l’hagin arrossegat per la riera de Tiana. El cos s’ha trobat a primera hora del matí a la Platja del Cristall de Badalona, segons han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra. La policia catalana ha rebut l’avís a les 7.40 hores. Els Bombers de la Generalitat havien iniciat una recerca cap a les tres de la matinada de la dona després de rebre l’avís que havia desaparegut arrossegada per l’aigua a la riera. Ara s’investiga si la víctima anava en cotxe o no.

El Maresme ha estat una de les comarques més afectades per les fortes pluges d’aquesta nit. L’aigua caiguda ha provocat la crescuda de rieres i alguns cotxes han estat arrossegats.

La línia de tempestes fortes ha escombrat de matinada el litoral i el prelitoral nord de Catalunya, amb especial incidència a les comarques del Maresme, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, la Selva, el Gironès i el Baix Empordà. Els registres han estat destacats en diverses poblacions com Verges, amb 76 litres, Vilanova del Vallès, amb 40,9, la Roca del Vallès, amb 37, Dosrius, amb 34,6, o Granollers, amb 30,1, segons dades de les estacions automàtiques del Meteocat i el Meteoclimatic.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un total de 407 trucades relacionades amb aquest episodi de pluges intenses, la majoria rebudes des del Vallès Occidental (109), el Vallès Oriental (63), el Tarragonès (44), el Barcelonès (33) i el Maresme (25). Les localitats amb més trucades per les tempestes han estat Sabadell (31), Tarragona (31), Terrassa (26) i la Roca del Vallès (23).

WhatsAppEmailXFacebookTelegram