Mireia González

Mireia González era, fins ara, tinenta d’alcaldessa de Ciutat Educadora, Infància i Joventut. Foto: Ajuntament de Santa Coloma

Mireia González serà la nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, en substitució de Núria Parlon, que després de 15 anys al capdavant del consistori ha acceptat l’encàrrec del nou president de la Generalitat, Salvador Illa, d’assumir la conselleria d’Interior i Seguretat Pública.

González era, fins ara, tinenta d’alcaldessa de Ciutat Educadora, Infància i Joventut. Va entrar a l’Ajuntament colomenc al mandat del 2015 i és llicenciada en Pedagogia. Afiliada al PSC des dels 16 anys, actualment també és la líder de la federació socialista del Barcelonès Nord. El seu nom feia dies que sonava com a possible relleu de Parlon si la fins ara alcaldessa acabava fent el salt a la Generalitat amb Illa, tal com el ja president havia anunciat durant la campanya electoral.

Parlon ha comunicat la seva renúncia a la secretaria municipal un cop ha pres possessió del nou càrrec aquest migdia, i seguidament s’ha convocat un ple extraordinari per al dimarts 27 d’agost a les dotze del migdia per oficialitzar el relleu a l’alcaldia. Fins a aquesta data, la màxima responsabilitat municipal l’exerciran els alcaldes accidentals nomenats per al període de vacances d’agost.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram