Mascota SESE

Inés Mus, Elsa Pardo i Paula López amb Gori. Foto: Antoni Lloret

Hi ha cançons que identifiquem amb un moment, una persona, un grup, una emoció… Lletres amb històries més o menys complexes que ens conviden a reviure records i potser instants compartits. A Melodía Ruiz (Dos Hermanas, Sevilla, 1990), més coneguda com a Melody, li fa il·lusió comprovar que “El baile del gorila”, la cançó de l’estiu de 2001, continua sent especial per a moltes persones. Al SESE, de Super Copa, gairebé és com un himne de cohesió i connexió per al grup. Deixem que ens ho expliqui Lídia Querol.

“No puc concretar-te el dia exacte, però gairebé segur que va ser l’octubre de 2023. L’equip va sortir de festa i a la discoteca, quan van posar la cançó del goril·la de la Melody, totes la vam cantar a ple pulmó i la vam ballar amb coreografia”, rememora Querol.

Al grup mai hi falta un crit d’ànim, un alè o una abraçada; es cuiden molt en tot moment

No costa gaire imaginar-se l’escena perquè la química i compenetració sota els llums canviants de la sala de festes seria semblant a la que demostren a la pista. Al grup mai hi falta un crit d’ànim, un alè o una abraçada. Es cuiden molt i gaudeixen, pateixen i riuen juntes.

“Goris to F4”

S’inspiren entre elles. Paula López, tota una artista, va ser qui va dissenyar les samarretes especials que van lluir abans i després de les semifinals de la Final a Quatre de la Super Copa, disputada el maig al pavelló Virrei Amat. A la samarreta hi apareixia la cara d’un goril·la i el missatge “Goris to F4”. Gori és el nom de la mascota oficiosa del grup. “Nosaltres som goris o goril·les a la pista”, amplia Querol, exjugadora del CBF Cerdanyola o del Bàsquet Safa Claror.

Una nota

“Si li hagués de posar una nota a aquest equip, només podria triar-ne una: el 10. La connexió que tenim entre nosaltres és infinita i jo els donaria les gràcies a totes per l’amor que ens regalem, el suport que ens intercanviem i la persistència i tenacitat que compartim per lluitar pel grup. La prioritat sempre és l’equip”, descriu, emocionada, Maria González.

“Estem molt unides”

Míriam Ferreri és una institució i una icona al SESE, el club de la seva vida. “Si et soc sincera, em costa concretar amb paraules com s’estima i quina química té aquest grup. Som una petita gran família amb un vincle tan gran que es nota dins i fora de la pista. També a la banqueta, per descomptat. Si un dia no ens veiem, ens trobem a faltar. Estem molt unides”, expressa.

Tornarà a ser en Gori la mascota del grup la temporada 2024-2025?. “En Gori és un punt d’unió molt nostre i perquè segueixi amb nosaltres hauríem de continuar totes al grup”, tanca Querol.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram