Mural Dase Mollet

Mural de Dase a l’avinguda Llibertat. Foto: Ajuntament de Mollet

L’artista molletà Dase opta a emportar-se un gran reconeixement internacional: un dels seus murals podria ser el millor del món entre tots els murals fets arreu del planeta al llarg del mes de juny. La plataforma mundial d’art urbà, Street Art Cities, l’ha nominat en el rànquing que presenta mensualment.

El mural escollit és el que Dase va fer a l’avinguda Llibertat número 7 durant la primera edició del Pintalis Fest, el festival de pintura mural que convertia diverses parets de la ciutat en grans obres d’art, creades per set artistes de renom internacional. En concret, el mural del molletà mostra dues noies en biquini llançant-se a un terreny sec i esquarterat que hauria de ser el mar. Es tracta, doncs, d’una obra reivindicativa que visibilitza els efectes de la sequera.

En aquest sentit, cal recordar que Dase va començar a pintar grafiti l’any 2006 a Mollet com una forma d’activisme a través de la qual reivindicava els drets dels animals i la cura del medi ambient. Ara, demana el suport de la ciutadania a través de les xarxes per emportar-se el guardó.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram