Levante Las Planas

Un partit recent del Levante-Las Planas. Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

Les últimes setmanes han aparegut diferents informacions als mitjans de comunicació que apunten que el FC Levante-Las Planas femení pot marxar de Sant Joan Despí en direcció a Badalona. Ho va apuntar fa dies el diari Ara, i avui mateix l’alcaldessa de la ciutat, Belén García, ha sortit al pas per demanar que el club no marxi del barri que el va veure néixer. “Tenim la voluntat inequívoca que l’equip continuï a la ciutat, on el club està fortament arrelat”, ha expressat l’alcaldessa.

Després d’haver assolit la permanència a la Liga F, l’equip de Sant Joan Despí voldria fer un pas endavant en les seves aspiracions i comptar amb un estadi en millors condicions. Però per a García, aquesta decisió seria un error, atès que el club és una entitat “amb molta identitat de barri”, ha assegurat. Una entitat que compta amb una potent escola esportiva, que funciona des del 1989, que aposta pel futbol femení. “El Levante-Las Planas porta el nom del barri santjoanenc al qual pertany fins i tot al seu escut, on hi ha l’heràldica municipal”, ha destacat l’alcaldessa.

El club té 33 equips amb més de 450 futbolistes i, des de pràcticament la seva creació al barri de les Planes, han disputat els seus partits al municipal, un estadi que, segons recorden des del consistori, “s’ha anat millorant per tal de donar resposta a les necessitats de l’entitat”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram