Lleialtat Santsenca

Lleialtat Santsenca. Foto: 48h Open House Barcelona

Les Setmanes d’Arquitectura superen l’equador de la seva programació amb èxit d’assistència i sumen ja 30.000 assistents. Des del passat 14 de maig fins al 28 de juny ofereixen una programació de més de 180 activitats amb l’objectiu de reforçar la relació entre l’arquitectura i els habitants de la ciutat.

Organitzades per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, compten amb la col·laboració de cinc socis estratègics i una quinzena de socis acadèmics, entre els quals es troben institucions com el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el FAD/Arquinfad, 48h Open House Barcelona, Construmat i el Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Barcelona, així com totes les escoles catalanes d’arquitectura, urbanisme, paisatge i disseny de l’espai.

Al llarg d’aquestes primeres tres setmanes, els participants han pogut visitar i conèixer espais ocults de la capital catalana diverses arquitectures emblemàtiques de la ciutat, des del gòtic del Monestir de Pedralbes o les Drassanes, fins a espais contemporanis com la Biblioteca Gabriel Garcia Márquez, la Sala Becket, la Lleialtat Santsenca o el Taller d’Arquitectura de Ricardo Bofill. Consulta aquí la programació completa de les Setmanes restants i els espais ocults de la ciutat que pots visitar.

Arquitectes de renom

En el que porta recorregut, l’esdeveniment ha comptat amb més de 70 participants en debats, conferències i taules rodones, i amb una previsió de superar els 110. A més, les Setmanes de l’Arquitectura han comptat amb la presència d’estudis d’arquitectura de renom com SUMA, Andrés Jaque, AV62, Peris+Toral, Harquitectes, Maio, Batlle i Roig, EMBT, b720, OAB, Mesura, BIG, Kengo Kuma o Ensamble Studio.

També hi han participat figures destacades com Josep Llinàs, Elvira Dyangani, Carlo Ratti, Anna Bofill, Josep Ferrando, Cristina Goberna, Mario Corea, Margaret Crawford, Dani Freixes, Keeanga-Yamahtta Taylor, Esteve Bonell, Marina Herlop, Gustav Düsing i Max Hacke.

Open House BCN: 10 espais ocults de la ciutat, oberts a tothom per uns dies
WhatsAppEmailXFacebookTelegram