Junta Seguretat Barcelona

L’alcalde Collboni ha presidit la Junta Local de Seguretat de Barcelona. Foto: ACN

La Junta Local de Seguretat de Barcelona ha fixat la Copa Amèrica i la lluita contra la multireincidència com a prioritats a curt termini. L’intendent major de la Guàrdia Urbana de la ciutat, Pedro Velázquez, ha explicat que la policia preveu restriccions de mobilitat per als veïns de la Barceloneta i la Vila Olímpica i un increment d’agents per fer front a l’eventual increment de furts comesos per multireincidents.

La reunió també ha servit per presentar el nou Pla Local de Seguretat de Barcelona 2024-2027, que s’aprovarà al Ple del mes de juny. Conté 280 mesures per garantir la convivència a la ciutat de nit, reduir els delictes relacionats amb la droga i combatre les ocupacions il·legals, entre altres.

La reunió extraordinària de la Junta Local de Seguretat de Barcelona l’ha presidit l’alcalde de la capital catalana, Jaume Collboni. Hi han participat el conseller d’Interior en funcions, Joan Ignasi Elena; el delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto; el cap de la Guàrdia Urbana, Pedro Velázquez; el tinent d’alcaldia Albert Batlle i la gerenta de l’Àrea de Seguretat, Maite Casado, a més d’altres autoritats i comandaments.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram