Carro supermercat

L’Aesan ha demanat la retirada del lot afectat de barretes de xocolata Milka d’Oreo. Imatge d’arxiu

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha emès una alerta per la possible presència de fragments de plàstic en barretes de xocolata. El lot afectat s’ha distribuït a tot l’estat, també a Catalunya.

El producte afectat són les barretes de xocolata Milka d’Oreo, concretament el lot OSK0934422 amb data de caducitat 01/08/2024 i codi de barres 7622210718693. Ha estat la mateixa empresa qui ha avisat de la possible presència de plàstics en el producte. Des de la companyia assenyalen que aquesta incidència “està aïllada a aquest lot específic” i que, per tant, els productes d’Oreo i Milka restants de Mondelēz International Espanya no estan afectats.

Retirada del producte

L’Aesan ha explicat que la informació ja ha estat traslladada a les autoritats competents de les comunitats autònomes mitjançant el Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) per tal que es verifiqui la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Es recomana que les persones que tinguin els productes afectats a casa, evitin consumir-los. Des de la companyia s’ha posat a disposició dels usuaris afectats el Servei d’Atenció al Consumidor i un formulari de contacte perquè els afectats puguin demanar la devolució del producte o sol·licitar més informació.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram