Metro

La parada de metro d’Arc de Triomf ha estat una de les que ha viscut un canvi de nom. Foto: APE

Els viatgers del metro de Barcelona que utilitzen quatre parades de la línia de la capital catalana, hauran vist com aquest dimarts els noms de les estacions no eren ben bé com sempre. L’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) ha realitzat una acció de protesta per denunciar les grans empreses d’aigua i energia que consistia a canviar els noms de les parades.

“Un grup de persones afectades per diferents formes de pobresa energètica, juntament amb activistes de l’APE i d’Enginyeria Sense Fronteres, han modificat els rètols de diferents parades d’aquesta xarxa de transport públic”, expliquen des de la mateixa organització. “Aquesta acció s’ha dut a terme amb motiu de la Setmana Europea de lluita contra la Pobresa Energètica, que s’està desenvolupant des del 17 fins al 23 de febrer”, afegeixen.

Els canvis de nom

D’aquesta manera, la parada de Monumental (L2) s’ha convertit en “El benefici d’Endesa és Monumental”, la parada de Poble Sec (L2 i L3) en “Agbar deixa el poble sec”, la d’Arc de Triomf (L1) en “Naturgy es passa les famílies per l’arc de triomf”, la parada de Foc (L10) en “Foc a l’oligopoli energètic”.

WhatsAppEmailXFacebookTelegram