Cap Any Barcelona

Amb motiu del decret de sequera, la Font Màgica de Montjuïc no podrà formar part de l’espectacle. Foto: ACN

La nit de Cap d’Any sempre arriba a Barcelona de la mà d’un dels espectacles més esperats i especials de la ciutat. Un any més, l’avinguda de la Reina Maria Cristina es converteix en l’escenari des d’on Barcelona acomiadarà el 2023 i donarà la benvinguda al 2024. Un any més, a causa de les restriccions per la saquera, les Fonts de Montjuïc no formaran part de la festa, però l’espectacle promet no defraudar als assistents.

L’espectacle

Així doncs, el diumenge 31 de desembre, aproximadament de les 23.00 a les 0.15 hores, tindrà lloc la festa de Cap d’Any amb un espectacle ple de música i pirotècnia, que comptarà amb una escenografia amb els últims avanços tecnològics. L’encarregada de convertir en un record especial l’última nit de l’any serà la companyia francesa Groupe F, sota la direcció de Christophe Berthonneau. Es tracta de la mateixa companyia que va organitzar la festa de Cap d’Any de 2022.

Durant l’hora i quart d’espectacle tindrà lloc el compte enrere perquè els assistents puguin complir amb la tradició i menjar els dotze gotims de raïm tot donant la benvinguda al 2024. Es tracta, com sempre, d’una activitat gratuïta i sense límit d’aforament.

El recorregut de la Cavalcada de Reis 2024 a Barcelona

Les quatre pistes per patinar sobre gel a Barcelona aquest Nadal

Els 10 plans familiars per gaudir de les festes de Nadal a Barcelona
WhatsAppEmailXFacebookTelegram